Ο χώρος πρασίνου αποτελεί πλέον βασικό παράγοντα στην ποιότητα της ζωής μας και δεν χωράει ερασιτεχνισμούς. Η εταιρεία μας Σ. & Ε. ΚΩΤΣΑΚΗ ΟΕ δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1994 αρχικά ως φυτώριο σε μια έκταση 1500τ.μ. επί της Λ. Λαυρίου 35 και στην συνέχεια αναπτύσσοντας κάθε δυνατή εμπορική ή υποστηρικτική δραστηριότητα που αφορά το πράσινο.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι: Φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Ανθοσυνθέσεις – στολισμοί γάμων-βαπτίσεων-δεξιώσεων. Αυτόματο πότισμα Γλάστρες(πλαστικές – πήλινες) Εργαλεία και μηχανήματα κήπου Φυτοφάρμακα-λιπάσματα Αρχιτεκτονική και κατασκευή κήπων.

Στο φυτώριο μας που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι και αγάπη, θα συναντήσατε ανθρώπους έτοιμους να σας βοηθήσουν να σας προτείνουν λύσεις και πάντα με χαμόγελο. Η συνεργασία με πολλούς επώνυμους οίκους του εσωτερικού και εξωτερικού(GARDENA- STIHL-HELLASOD-RAIN BIRD-CLABER-WOLF κ.α.) η επιστημονική μας κατάρτιση και το εκπαιδευμένο προσωπικό είναι αρκετά για να εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε αφορά το φυτό και τον κήπο.

Σύνδεση

E-mail *
Password *

Εγγραφή

Όνομα *
E-mail *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *